etc

Moo cards

Ik heb al een paar keer een ontwerp gemaakt voor een visitekaartje voor mezelf. En binnen de kortste keren was ik het een beetje beu gezien. Eigenlijk had ik liefst van allemaal verschillende visitekaartjes maar dat zou nogal duur kunnen uitpakken. Nu was ik in Photo Pro Magazine aan het bladeren laatst waar mijn oog op een klein artikeltje viel over Moo.com. Dit is een printhouse in Londen dat zich specialiseert in klein drukwerk zoals visitekaartjes en stickers. Hun concept is precies wat ik zocht, je krijgt een doosje met 50 verschillende visitekaartjes netjes gepresenteerd in een doosje. Je kan tot 50 foto's uploaden naar hun site of je kan je bestaande Flickrfoto's gebruiken zodat je niks meer hoeft te uploaden. Binnen de 48 uur is je order verwerkt en wordt dit verstuurd. Voor de prijs van 11 pond hoef je het ook al niet te laten. Een mini portable portfolio doosje dat je altijd bij hebt en de mensen kunnen een visitekaartje kiezen dat ze zelf het leukste vinden... clever!

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.