etc

Jeugdsentiment

Was gisteren op stap in de buurt van de rode berg in Heuvelland. Ik herinner mij vele zondagse bezoekjes met waterlolly's en frisco's. Plots kwamen we voorbij een verlaten zwembad waar ik als kind dus ook nog heb gezwommen. Nou dat is daar dus ook te prooi gevallen aan de tand des tijd en vandalisme. Ongeloofelijk hoe iets zo kan verkommeren zonder dat er nog iemand naar omkijkt. De locatie is nochtans niet mis, veel natuur in de buurt. Het deed mij een beetje denken aan Dadipark waar ik ook al een paar keer gaan neuzen ben. Normaal zouden daar in april de renovatiewerken beginnen. Een paar extra beelden van het zwembad vind je hier.


blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.