etc

Even uitgewaaid

Ik ben even naar Normandië en Bretagne gaan uitwaaien voor een paar dagen. Eigenlijk heel raar dat ik nog niet verder dan Mont St. Michel ben gereden aan de Frans Atlantische kust. Ik heb eerst Etretat bezocht waar de albasten olifant zijn slurf in de zee steekt. Daarna ben ik naar Ile de Brehat gegaan waar je na 15 minuten met de ferry kan genieten van een eilandje zonder auto's. Het noorden van het eiland is een uurtje stappen en levert bij zonsondergang een paar schone momenten vanop de roze granieten rotsen. Overdag komen er vele dagjesmensen maar 's avonds kan je er gerust een hele avond ongestoord foto's nemen. Daarna heb ik Bretagne doorkruist richting Carnac op zoek naar dolmen, menhirs en ander rondslingerend gesteente Happy. De nabije Cote Sauvage was de mooie afsluiter van deze korte uitstap. Enkele beelden zie je hieronder. De rest komt in een galerij bij de reizen.


blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.