etc

Web Gallery test?Aperture 2 die ik sinds dit weekend heb geïnstalleerd lost zijn verwachtingen meer dan in. Rawprocessen gebeurt snel en zonder dat je beelden moet openen en sluiten, bladeren door honderden beelden en realtime bewerken. Metadata toevoegen gaat ook snel. De foto's van Nieuw-Zeeland heb ik in een .Mac web gallery geëxporteerd, de foto's worden op een mooie interactieve manier voorgesteld op een webpagina. De bezoeker kan de layout kiezen, het achtergrondskleur, de grootte, ... Nu heb ik wel gemerkt dat de systeemvereisten nogal hoog zijn en vooral dan welke browser je gebruikt. Aangezien dit een eerste keer is dat ik dit gebruik zou ik graag weten wanneer er mensen deze gallery niet kunnen bekijken. De bedoeling is uiteindelijk dat ik dit soort webgallery zou gebruiken voor klanten, maar dan had ik graag dat zoveel mogelijk klanten deze kunnen zien toch.
Als er iemand is bij wie de gallery niet werkt, wil dan zo vriendelijk zijn om even te vermelden op welk type pc en browser u werkt. Alvast bedankt.
Hoop dat de foto's bevallen... (Klikken op de foto hierboven)
blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.