etc

Communieshoot

Dit weekend had ik een leuke shoot waar ik wat foto's heb genomen voor op een communiekaartje. Het was een bewolkte dag (en berekoud) wat ideaal was voor buiten.
Chapeau voor Simon die toch dapper door heeft gevoetbald tot de juiste shot. Gelukkig waren de rest van de shots genomen in een warmere omgeving. Happy
De foto's zijn omgezet naar een warme variant van zwartwit en voorzien van een vignet in Aperture 2.0.1speedlite in doorshietparaplu van links en 1 speedlite met gobo van rechtsachter (ingesteld iets boven omgevingsbelichting)1 doorschietparaplu van rechtsboven, 1 speedlite gekaatst via plafond linksachter1 doorshietparaplu linksvoor en 1 gesnoote speedlite rechtsachter vastgehouden door de papa!1 doorshietparaplu linksvoor en 1 gesnoote speedlite rechtsachter vastgehouden door de papa!

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.