etc

Photokina impressies

Gisteren ben ik met vriend Tom Desnoeck naar Photokina in Keulen geweest. Tom is al een halve veteraan in die dingen, voor mij was het de eerste keer op deze beurs.
Enkele beeldjes van ter plekke.

De stand van ??? alwaar men geen CF-kaartje in de nieuwe 5D mark II mocht steken om thuis de 21 megapixel beelden eens beter te bekijken SadDe 500mm lens die zo'n 10 keer meer zoomt dan mijn 17-55 mm IS 2.8Canon promotiemeisjes op 500 mmEen crop van de vorige shot, ge kunt de haartjes tellen.Dezelfde promomeisjes op 55 mm ergens ginderachter HappyVrouwelijke lichtstatieven met hoog bouncegehalte HappyEpoca from Italy maakt verbluffende trouwalbums.De stand van Hasselblad stelt de betaalbare H3DII-31 medium formaat camera voor ('slechts' 11.995 euro voor 39 megapixel! mét 80 mm lens). Men kon meedoen aan een testshoot alwaar men deze fenomenale camera ter hand kon nemen om onderstaand model te fotograferen. Indien men deze test deed maakte men kans op een gratis toestel, ik kan maar dromen van winst nietwaar.
Ik heb de vergrotingen gezien op een Epson grootformaatprinter en was serieus onder de indruk. Nog nooit zo'n details gezien. Shame on me met mijn 30D Happy

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.