etc

Finland here we come!

Oef het is zover, morgenochtend zal ik vertrekken naar Finland met een goeie vriend. Het wordt een zeer gevarieerde trip met als start een bezoek aan vrienden in Helsinki. Daarna gaat het met een binnenlandse vlucht richting Lapland. Als alles goed gaat zoals we hebben gepland zou er binnenkort een aantal foto's op de site komen over een dier dat mij al jaren boeit.
In Canada kwam ik al meerdere malen zijn zwarte broer tegen, maar toen ten tijde was ik niet echt voorbereid op een ontmoeting met een beer. Laat staan om hem dan deftig op foto te krijgen. Deze keer heb ik mij voorbereid en gaan we (begeleid) een gebied binnentrekken waar een grote activiteit is van bruine beren. In het niemandsland tegen de grens van Rusland is er een ruim gebied waar ze nog relatief weinig problemen hebben met de almaar groeiende territoria van de mens.
Binnen een twee weken zal ik dus hopelijk wat resultaten online kunnen plaatsen.
Wish me luck!

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.