etc

Even wat nieuw leven blazen in de site


Het was al een heel tijdje geleden dat ik nog wat nieuw materiaal op de site heb gezet. Mijn tijd was verdeeld over mijn regulier werk en daarbuiten heb ik mij wat meer toegelegd op reportagewerk en portretfotografie. Mijn recent aangeschaft draadloos Canon flitssysteem heeft mij daar zeker bij geholpen. Ik heb mij de laatste maanden flink verdiept in flitstechniek en hoe je dit op reportage aanpakt. Dit alles zonder beperkt te zijn door veel gewicht mee te moeten zeulen. Ik kan de mensen die hier interesse voor hebben verwijzen naar het Strobist-fotoblog. Het is een inspiratie/verslaving.
Ik heb een nieuwe pagina bijgevoegd waarop ik reeds enkele resultaten heb staan. Vanaf nu zal ik af en toe wat portetten plaatsen, als ik er heb tenminste. Check out de portretten via de menubalk.
blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.