etc

Plechtige Communie fotoshoots

De plechtige communievieringen zijn nu ook voorbij. Zo kan ik jullie nog enkele communieshoots op locatie tonen. Joran kende ik al sinds zijn eerste communieshoot nu reeds 6 jaar geleden. Dat deed er mij even bij stilstaan hoe de tijd vliegt! Weg is de tijd van die stukken piepschuim en trage lenzen Happy.
Ook voor Joran werd gekozen voor een triptiekje. Bij foto 1 en 2 werd de Sunbounce Zebra ingezet, bij de laatste een Softbox als hoofdlicht en de zon als haarlichtje.

Proficiat kids!


Toon was verzot op tractoren, de tractor op de achtergrond is een Fendt uit de jaren 70. Het geluid van de opstartende motor ken ik uit de duizend, daar het de tractor van de boerderij was naast mijn ouderlijke huis. Toon is belicht door een softbox opgehouden hoog door de papa en een reflectiescherm onder. De achtergrond werd ingeflitst met blauwe gels. En de koplampen van de tractor niet vergeten van de Fendt natuurlijk Happy

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.