etc

Kidsshoot op een zonnig dagje

Dit weekend heb ik een shoot gehad met kids in de tuin. Nog maar pas waren we begonnen en de zon begon haar van haar beste kant te laten zien. Niet ideaal voor mij maar daar zijn mouwen aan te passen Happy.
Bij de volgende foto was ik blij dat ik mijn Lastolite opvouwbare achtergrond meehad. Ik liet 2 mensen deze ophouden boven de kindjes zodat deze niet in de blakende zon hoefden te zitten, het licht was anders zo fel dat ze hun ogen niet konden openhouden. Daarbij heb ik links en rechts 2 speedlites in een doorschietparaplu en een softbox gebruikt om de kinderen weer op te lichten in deze schaduwzone.


Lastolite background als schaduw, EZbox links, doorschietparaplu rechts
Lastolite background als schaduw, EZbox links, doorschietparaplu rechtsLastolite background als schaduw, EZbox rechts, doorschietparaplu links
On camera fillflash en reflectiescherm camerarechts
In de schaduw met softbox camerarechts
In de schaduw met softbox camerarechts

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.