etc

Aperture 2De reis zit erop, morgen weer jobben Sad. Genoeg daarover (don't wanna go depri). Toen ik in Singapore een macmagazine kocht zag ik dat ze hun beeldverwerkingsprogramma Aperture serieus verbeterd hebben in een tweede versie. Ik heb tot nu toe nog geen deftige manier gevonden om mijn beelden van metadata te voorzien en te beheren. Alles zit nu in mappen met de naam van de gebeurtenis terzake. Ik ben nu een beetje op het punt gekomen dat er een nood ontstaat om mijn beelden te ordenen en vooral om er sneller dan met Bridge doorheen te kunnen browsen. Adobe had snel na de release van Aperture met de release van Lightroom de lat wat hoger gelegd, naar men mij vertelde. Blijkt dat met 100 nieuwe features en een enorme snelheidswinst de tweede versie van Aperture, Lightroom weer achter zich laat. Tijd om die stap te maken dus. Daarnet even de boel geïnstalleerd en alle foto's van de reis bekeken, alvast valt de ongelofelijke snelheid op bij het doorscrollen van ettelijk giga's aan foto's. Verder ben ik zeer benieuwd naar de snelle manier om fotoalbums te verwerken, vooral ook hiervoor heb ik dit gekocht. Klanten kunnen in persoonlijke met paswoord beshermde webgallerijen foto's kiezen. Albums kunnen worden samengesteld en worden gebonden geleverd bij de site van Apple. Maar wat hoor ik daar? Toeters en bellen, sorry maar deze lokroep klinkt te verlokkelijk om aan te weerstaan, tijd om weer met het nieuwe speeltje aan de slag te gaan.
blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.