etc

Openingscampagne Beauty by Deswarte Kappers

Het gekende salon Beauty gaat fusioneren met Deswarte Kappers. Beide teams zijn geen onbekende partijen voor elkaar en hebben in het verleden jaren met elkaar samengewerkt. Er werd een huisstijlaanpassing gedaan waarbij ik het logo in de gekende stijl heb gerestyled. Om de openingscampagne een zetje te geven hebben we een fotoshoot georganiseerd.
Kapper Glen en modellen én kapsters Silke en Sofie van het Deswarte team en ondergetekende zorgden voor de volgende beelden.Verder werd het logo herontworpen waarbij een synthese tussen Beauty en Deswarte Kappers de doelstelling was.


logo

Om de herkenbaarheid in het straatbeeld te garanderen werd de totembanner opgefrist met een beeld uit de fotoshoot en het nieuwe logo. Ook de glaspartijen werden opgefrist.

Beautybydeswartekappers_salon 1

voorgevelsalon

Binnenin de zaak werd met een grote ipad-visual gewerkt in de wachtruimte om de communicatie met de klanten zo transparant mogelijk te maken.

Beautybydeswartekappers_salon 27

Beautybydeswartekappers_salon 28

De nieuwe stijl werd ook doorgetrokken in de publiciteiten in de gedrukte media.

karaatfinaal


BeautyvoorDeZondag128op256

blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.