etc

Explore

De laatste tijd ben ik wat weinig bezig geweest met vrijetijdsfotografie. Nu het weer wat kalmer wordt hoop ik weer af en toe wat te kunnen experimenteren.
Ik heb alvast een zelfportretje genomen in combinatie met een nieuw zaklampje van Ledlenser waar je makkelijk lichtsporen mee kunt tekenen in combinatie met lange sluitertijden.
Benedenstaand portret is genomen dmv een 'clamshellbelichting'. Denk aan een oester die openstaat als het ware, aan de voorkant boven en onder een lichtbron. Boven de camera naar beneden gericht een witte paraplu met ingezoomde speedlight. Daaronder een andere speedlight die weerkaatst in een zilveren reflector. Achter mijn rug een derde speedlight die nog net een klein randje geeft op mijn schouders (die achteraf gezien wel wat feller mocht).
Daarna met dezelfde opstelling maar zonder flits een lichtkader met lange sluitertijd getekend en deze twee samen 'geshopped' met onderstaand resultaat.
Leuk om zo nog eens op Explore van flickr te komen!
blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.