etc

Studio bij u thuisSinds kort heb ik nog wat studiomateriaal bijgekocht om op reportage te gebruiken. Het doel is om studiobelichting bij de klant thuis te brengen zonder al teveel gedoe en zodat alles nog in één belichtingstas past.
De Ezybox van Lastolite paste perfect in dit plaatje, zit in een tasje met een diameter van 20 cm en werkt samen met een speedlite. Verder kocht ik nog een opplooibare stoffen achtergrond (wit langs één kant en zwart langs de ander) van Lastolite, zo hoef ik niet meer met een rol witte stof en zwarte stof op weg. Samen met nog wat belichtingsstatieven en paraplu's allerhande heb ik nu al wat meer speelmogelijkheden.
Dit weekend hadden twee vriendinnen het idee om een gezamenlijke verjaardagsfuif te organiseren en om babyfoto's te gebruiken op de uitnodiging. Al snel kwamen we tot het idee om ze dan ook maar op de plaat te zetten en ze een foto te laten vast houden van hunzelf als baby.
Tijd om de nieuw goodies te testen dus!

Strobist voetnoot:

1 580 speedlite boven in softbox
zilveren reflector weerkaatst softbox onder
1 580 in plu van links
1 430 in snoot van rechts als haarlichtje.blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.