etc

Pantone Huey Pro, betaalbare en correcte kleurenHet heeft lang geduurd maar 't is er toch van gekomen. Ik heb eens gekeken om mijn monitor te callibreren.
Tot nu toe vond ik wel altijd een uitvlucht om het niet te doen (te duur, te ingewikkeld). Tot ik een tijdje geleden ergens las over dit vernuftig product van Pantone.
Voor 'slechts' 160 euro en 2 minuten werk is je monitor correct van kleur. Maar daar blijft het niet bij, de Huey staat in zijn houdertje naast de monitor op wacht en blijft actief de hoeveelheid licht in je kamer meten en past zonodig de helderheid van de monitor aan. Ik draai nu al enkele dagen met ambient sensor op actief en ben aangenaam verrast van de resultaten. Vroeger gebeurde het wel eens dat ik foto's bewerkte in een iets te duister uur met een iets te heldere monitor. Dan bleek 's ochtends wel eens dat de foto's er iets te donker uitzagen. De huey verdonkert je monitor in donkere omstandigheden zodat jij je foto's donkerder ervaart en dus ook passend bewerkt of verheldert.
Dank aan Niko Deleu voor de verkoop, de goeie ontvangst en koffie Happy.
blog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.