etc

Kidsshoot op thuislocatie met de Lastolite Ezyboxes

Laatst had ik nog een leuke shoot met twee kinderen in hun vertrouwde thuisomgeving. Thuis zijn kinderen meestal meer op hun gemak dan in één of andere studio. En als de fotograaf dan ook zijn eigen speeltjes zoals de belichting meebrengt, dan valt zo’n fotoshoot dan plots wel weer mee. Om op locatie te werken heb ik een assortiment van flitsparaplu’s, maar wanneer ik met jonge kinderen werk dan gebruik ik liever de softboxen van Lastolite. De hoofdreden daarvoor is dat deze geen scherpe uitstekende elementen bevatten en wanneer deze per ongeluk zouden omvallen, er zo goed als geen kans is dat er zich iemand pijn zou doen! Voor de volgende beelden gebruikte ik 2 Ezyboxen van Lastolite. Een Ezybox van 54 cm als kicker en een Ezybox 76 cm als hoofdlicht.
Ondanks de grote vensterpartijen zorgen deze softboxen voor een flexibelere manier van werken en zijn ze een goeie aanvulling op het reeds aanwezige natuurlijke licht.

Enkele resultatenblog comments powered by Disqus

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.